Egentlig hedder rejseselskabet Falk Lauritsen, men i folkemunde bliver de mest af alt kaldet Falke Rejser som var det tidligere navn for rejseselskabet.

Falke Rejser var et dansk rejseselskab, som blomstrede op, da charterrejser blev almindelige i 60’erne og 70’erne. Dengang blev det mere og mere almindeligt at almindelige danskere fik rig til og mulighed for at rejse sydpå og opleve noget af den eksotiske stemning omkring Middelhavet. Og her var det specielt Falke Rejser, som var med til at gøre det almindeligt og muligt. Rejserne blev nemlig solgt på lige fod med andre købmandsvarer og blev langet overdisken i næsten samme hast.

Siden er der sket meget med Falke Rejser og med rejsebranchen i Danmark i det hele taget og i dag er Falk Lauritsen rejser en del af den schweiziske rejsekoncern Kuoni, som blandt andet også ejer Apollo Rejser. Samtidigt er rejseselskabet et af de største rejseselskaber i Danmark. De tilbyder stadig spændende og billige charterrejer til en lang række destinationer, som eksempelvis Grækenland, Egypten, Spanien og mange andre steder og de senere år er der også kommet mere eksotiske rejsemål på programmet, som eksempelvis Israel, Indien Thailand og Vietnam.

Der er sket meget, siden rejseselskabet hed Falke Rejser og der er i dag mange gode muligheder for at finde billige rejser til spændende steder i verden hvis du rejser med Falk Lauritsen Rejser.