Skal du ud i verden, på charterferie eller på arbejdsrejse, kan det være, du snart skal i gang med at booke hoteller til turen. Når du skal det, er det en rigtig god ide at gå efter hoteller, der bl.a. giver dig de bedste forhold for at få en god nats søvn. For uden en god nattesøvn fungerer du nemlig ikke. Og det er ligegyldigt hvad enten der er tale om en forretningsrejse eller en tur sydpå med familien.

Men hvad skal du så kigge efter, når du gerne vil vælge et hotel med gode søvnforhold? Skal du bare vælge et dyrt hotel, og så må du satse på at du får en god nats søvn der? Her dykker vi ned i emnet og kommer med anbefalinger til, hvordan du finder hoteller med de bedste forhold for nattero.

Det kommer ikke kun an på prisen

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at det ikke kommer an på prisen, om hvorvidt du kommer til at sove godt om natten eller ej. Selvom det kan være fristende at tro, at jo mere du betaler for et hotel, jo bedre må du jo så også sove om natten, når du ankommer til det.

Men der kan sagtens være mange forhold, der gør, at du ikke kommer til at sove godt på det dyre hotel. Så hvis du kun køber et dyrt hotel for at kunne sove godt, kan du lige så godt spare på pengene, går et par niveauer ned og få en lige så god nattesøvn på et 2 eller 3-stjernet hotel.

Læs om sengene på hotellets egen hjemmeside

I stedet for at kigge på prisen for en overnatning, kan det være en god ide at undersøge, hvilke senge hotellet i stedet tilbyder dig. Det er tit information, du kan finde frem til ved at kigge ind på hotellets egen hjemmeside. Her er hotellerne som regel glade for at vise deres ekstraordinære kvaliteter frem. Og hvis de har været ude og investere i dyre elevationssenge eller lignende, skal de nok gøre dig opmærksom på det inde på deres website.

Så i stedet for at nøjes med at læse om hotellet på den bookingside, du bruger til at bestille hotellet med, er det også en god ide at lægge vejen forbi hotellets egen hjemmeside for at læse nærmere om detaljerne.

Skriv til hotellet for at høre nærmere

Skulle der være noget, du stadig er i tvivl om mht. til søvnforholdene, som du ikke kan finde svar på inde på deres hjemmeside eller øvrige steder, er det en rigtig god idé at skrive til hotellet for at høre nærmere.

De fleste hoteller svarer dig typisk inden for 24 timer, så der burde være rigtig gode chancer for at få et hurtigt svar på dit spørgsmål. Du finder som regel en kontaktformular eller i det mindste en e-mail, du kan skrive til, inde på hotellets egen hjemmeside. Du kan også vælge at ringe til hotellet, hvis du er utålmodig, og det haster med at få et svar.

Skriv til hotellet for at høre nærmere

Skriv til hotellet for at høre nærmere

Skriv en anmeldelse af hotellet til andre potentielle gæster

Hvis du har boet på et hotel, hvor du har sovet rigtig godt, kan det være en god ide at efterlade hotellet en anmeldelse på nettet, så andre personer, der leder efter hoteller i samme område, kan få glæde af dem. Akkurat som du måske selv har haft glæde af at læse andre menneskers anmeldelser af selvsamme hotel.

Du kan som regel gøre det inde på den side, hvor du har booket hotellet igennem. Har du eksempelvis booket via Booking eller Hotels hjemmesiderne, kan du også anmelde hotellet derinde.

Du kan også sove dårligt på dyre hoteller

Så husk på, at du altså også kan få en dårlig nats søvn på et dyrt hotel. Der kan være lyde, der irriterer dig, larmende gæster, larm fra byen eller dårlige senge, som kan gøre din nattesøvn til et helvede, hvilket det jo helst ikke skulle være.

Så lad være med at vælge et hotel alene på baggrund af den dyre pris. Det betyder ikke altid den kvalitet, som du måske havde ønsket dig. Gå i dybden med din research og find andre parametre at måle hotellet på i stedet for.