Et af de største rejseselskaber i Danmark er FDM Travel og de sender årligt tusindvis af danske turister afsted mod spændende rejsemål hvert år.

FDM er egentligt et forbund for bilejere, hvor de står for at varetage bilisters interesse i Danmark. Som medlem og som bilist kan man derfor opnå en række fordele, som man kan gøre brug af. En af de fordele og interesser, som FDM tidligt begyndte at arbejde med er mulighed for kørselv ferier. Foruden at være et forbund og rejseselskab, så tilbyder FDM også et af de mest populære vejhjælpsabonnementer i Danmark, nemlig FDM vejhjælp.

Foruden

Kørselv ferier er – som navnet antyder – ferie, hvor man tager afsted i sin egen bil og så overnatter på et hoteller et motel et sted i enten Danmark eller udlandet. Det er stadig kørselv ferierne der fylder meget i FDM Travels kataloger og som bilist er der rigtig mange spændende destinationer at vælge mellem. Specielt, hvis du går efter weekendophold eller wellness ophold. Der er mange muligheder for at komme på en miniferie i Danmark eller en miniferie i udlandet og der er som regel flere gode tilbud at vælge mellem.

Med tiden har FDM videreudviklet ferie-konceptet, så det nu også omfatter andre typer af rejser og i særdeleshed specialrejser. Man kan derfor bestille en lang række forskellige rejser gennem FDM Travel og der er rejser til både USA, Australien, New Zealand og mange andre steder. Fælles for det hele er, at der stadig tages udgangspunkt i, at det foregår i et køretøj, men i stedet for at der er tale om en kørselv ferie i egen bil, så foregå rejser i USA eller Australien eksempelvis i motorhomes/autocampere. Så vinklen med kørselv er bibeholdt.

FDM Travel er et af de rejseselskaber, som gør det rigtig godt og som har et stort udvalg i forskellige typer af rejser, så uanset hvilken type ferie du er interesseret i, så har FDM Travel noget at byde på.